Pirmo reizi..

..daudz kas dzīvē notiek pirmo reizi, kā saka: nav sliktuma bez labuma.
Piemēram, šodien nez no kurienes radās ideja uztaisīt vistas zupu ... vistas zupu un es? Kaut ko tādu izdomāt?! Nu tā sanāca. Jāmācās dzīvot pa jaunam. Uzzvanīju Ievai, uzprasīju, cik ilgi vārās vistas kāja un cik ilgi kartupeļi. Paņēmu sasaldētu vistas kāju, ielēju 2L ūdens, iemetu vārošā ūdeni vistu, iemetu 2 kubiciņus buljona, pēc 10 min. vārīšanās ieliku kartupeļus, sīpolus, burkānus, nedaudz rīsus, vēl nedaudz sāli un piparus pēc garšas, pavārīju vēl 18 min. un zupīte tāda, ka mēli var norīt. Ar krējumu nolocīju lielu porciju un pietiks vēl vakaram ko ieēst.
Pirmo reizi esmu tā pa īstam mazgājis drēbes, iepircies nedēļai veikalā, plānojis budžetu, lai var izvilkt līdz algai utt. Alus arī nav dzerts (ok, vienu alu pa 3 nedēļām esmu izdzēris). Vēl šādi tādi netikumi palēnām tiek atmesti. Nevar saprast, tas labi vai slikti. Gan jau, ka labi.
Nākās piekārtot istabu, lai pašam omulīgāk dzīvot. Vēl tik vajadzētu rast iespēju nopirkt kādus labus vitamīnus vīriešiem ar lielu fizisko slodzi, jo jūtu, ka kaut kas organismā pietrūkst - vakaros sāp kājas un pamatīgs bezspēks. Būtu jauki kāda lielāka izstaipīšanās, kā piemēram, velo braukšana vai peldēšana - tad vispār varbūt par cilvēku pārvērstos.
Laiks nāks, kaut ko štukos..

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Virtuālās realitātes zombiju apkarošanas izbrauciens.

Jauns posms manā dzīvē.