Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: janvāris, 2024

"Fort Fun" atrakciju parks 2023.

Attēls
Pirms pusgada, kad visi puikas pie mums ciemos Vācijā - apmeklējām atrakciju parku. Bija jautri un ir norunāts darīt to vēl :)  

Jauns autiņš.

Attēls
 Tā nu sācis, ka sarkanajam fordiņam, ar ko pārvietojos pa Vāciju, ļoti drīz beidzas skate. Pazīstami meistari ieteica uz skati viņu netaisīt, jo ir daudz jāmetina, lai tiktu vaļā no laika zoba sagrauztā metāla. Tāds nu liktenis vecajam auto.  Agnese man nopirka citu auto. :) Es teikšu tā, baigi labs, ņiprs, ērts un ietilpīgs. Saka, ka arī ekonomisks, bet neesmu daudz braucis, lai to novērtētu. Pirkts no pazīstamies cilvēkiem - tehniski labā stāvoklī, daudz jaunas detaļas utt. Nav vērts baigi iedziļināties. 20 gadus vecs auto ar lielu noskrējienu, bet no Vācijas :) Ceru, ka kalpos labi.  Tagad atliek mēģināt pārdot veco auto par kaut kādiem pāris simts euro, lai vismaz nosegtu daļu no jaunā auto vērtības.  Tāds nu stāsts šoreiz. Šodien bijām vietējā CSDD, lai samainītu numurus (man svarīgs ir vecais numurs) un pārreģistrētu no vecā uz jauno īpašnieku. Šampi par godu jaunajam pirkumam jau izdzērām pāris dienas atpakaļ :)

10. alus no Adventes kalendāra!

Attēls
Desmitā daļa! Pēdējā laikā nedaudz gausāk ar to video uzņemšanu, bet es cenšos un nepadošos līdz pat 24. alum! Vienkārši bez alus baudīšanas man ir arī citi pienākumi ikdienā :))  

Akmeņupīte 2022.

Attēls
2022. gada mazais pārgājiens uz Akmeņupīti ar puikām, Andri un Ingunu. Sarunājām ar Andri, ka noteikti jāatkārto - svaigs gaiss, veselīga pastaiga un interesanta kompānija. Tas ir viss, ko vajag.  

Alus Adventes Kalendārs. 9. daļa!

Attēls
Devitā daļa! Baudam ar acīm un ausīm :)  

Ar pannu aiz auto 2021.!

Attēls
Pietrūkst ziema, Audi Quattro un sīkie, kas paklausa tēta ekstrēmajām idejām. Varbūt izskatās ekstrēmi, bet viss bija maksimālās drošības robežās :)  

Labi padarīti darbi Gustava istabā

Attēls
Beidzot Gustava istabā pielikts sen nopirktais plauktiņš, motivācijas plakāts ar Rokiju Balboa un bumbas turētājs. Tas tiek nosvinēts ar vienu kārtīgu Burgera Kinga apmeklējumu :)  

Gustava 21.01.2024 basketbola spēle pret Dilenburgu

Attēls
Kam interese, var paskatīties Gustava (8.numurs) pēdējo spēli pret Dilenburgu. Protams, Gustava viskvēlākais fans ir vecaistēvs, kas noskatās un analizē visu spēli no sākuma līdz beigām, bet "parastajiem" skatītājiem vienkārši interesanti paskatīties kaut vai patinot ik pa laikam uz priekšu :) Šeit pati spēle (spiežam virsū) Visas spēles, kas uzfilmētas, var skatīties Youtube kanālā  TSV Kirchhain Share, like, subscribe!

Alus Kalendārs. Astotā daļa!

Attēls
 Ir tomēr tik sasodīti grūti uztaisīt šos video, bet es turpinu un nepadodos! Astotā daļa, astotais alus!

Alus Adventes Kalendārs septītā (7.) daļa

Attēls
Mazs "āķītis" šim apskatam. Ceru, ka Jums patiks :)  

Akmeņupīte 2022

Attēls
Apskatei tiek nodots vēl viens, vairāk kā divus gadus vecs video. Pārgājiens ar Kārli, Gustavu, Robertu, Ingunu un Andri uz Akmeņupīti.  

Biljarda galds.

Attēls
Riktējam augšā biljarda galdu. Viss pa vienkāršo, bet ir forši. Drīz mainīsim audumu, pieliksim tīkliņus pie lūzām un izlīmeņosim!  

Alus Adventes Kalendārs sestā (6.) daļa

Attēls
Priecīga vēsts Adventes kalendāra faniem. Šoreiz ciemos viešņa! Baudām!    

Gustava basketbola video

Attēls
Iespēju robežās esmu atsācis filmēt un montēt Gustava basketbola spēles. Šeit pēdējās divas. Es saprotu, ka reti kuram būtu interesanti skatīties spēli ierakstā no sākuma līdz beigām, bet mums pašiem ir interesanti un esam jau salasījuši lielu fanu loku, jo daudzi vecāki netiek uz spēlēm un pēc tam var noskatīties kā viņa bērns spēlē. Treneris arī bija pateicīgs, jo var pēc tam spēles atkārtoti skatīties un analizēt. Ir daudz priekšrocību tam, ko sasniedzam ar saviem uzfilmētajiem video, ieskaitot to, ka paliek arhīvam kādreiz paskatīties, kad bērni izaug lieli. Šeit video: 1.  Pret Atzbahu   2.  Pret Gīzenu

Kirchhain U18 basketball team leader!

Attēls
 

Čehija SPA (video).

Attēls
Priecīgs par izdevušos nedēļas nogali. Priecīgs par interesanto video! Kad ir luste, noskaties :) 

Čehija SPA (dažas bildītes).

Attēls
 Bijām nepilnas trīs dieniņas padzīvoties pa Welness centriem Čehijā. Centāmies maltītes ieturēt katru reizi savā krodziņā vai restorānā. Bildes ir pamaz (telefonu līdzi visur nepaņemsi un arī gribējās pabaudīt, ne fotogrāfēt), bet būs video (tam man gan atradās laiks, kā vienmēr) :)! Laba atpūta pirms atsākam nogurdinošās darba gaitas!

Alus Adventes Kalendārs piektā (5.) daļa

Attēls
Piektā daļa mūsu iemīļotajam Alus Advenetes Kalendāram! Priekā!  

Alnis - 1000EUR.

Attēls
 Plastmasa alnis. Herkuless veikals Kirchhain, Germany. Vēl ir pieejams. ~1000 EUR.

Interesants video montāžas efekts!

Attēls
Izdomājām ietestēt interesantu video montāžas paņēmienu. Šajā reizē ar Gustava dribla "skilu". Lai samontētu 20 sekunžu garu video, tas aizņem apmēram 30 min. laika. Nav tik viegli :)  

Slow motion ledus prieks.

Attēls
 Ārā -9 grādi. Tāds spelgonis šeit nav bijis vismaz 5 gadus. Ar ūdeni piepildīta muca izdomājusi nedaudz piesalt. Jāgāž ārā un jāsasit gabalos - nav, ko viņai lieki aizsalt un lieliem, maziem prieks par padarīto :)

Think about it. Part 2.

Attēls
Mazo influenceru otrais mēģinājums iekarot blīvo interneta blogeru un izklaidētāju tirgu. :) Video gandrīz 3 gadus vecs. Puikas vēl mazi :)  

Alus Adventes Kalendārs ceturtā (4.) daļa

Attēls
Mielojam un priecējam acis ar Alus Adventes Kalendāra ceturto (4.) daļu!  

Džeki brīvsolī

Attēls
 Man slimības lapa, tāpēc nedaudz svaiga gaisa nenāk par sliktu. Gustavam pēdējā brīvā diena pirms skolas gaitām. Palutinām sevi ar sev mīļajiem makaroniem.

Gusis is back

Attēls
Gusis atlidoja šodien atpakaļ uz Vāciju. Ziemas brīvdienas beigušās. Nākošo nedēļu atkal puikam sākās slodze: mācības, valodas kursi, basketbola treniņi un spēles. Un, lai brīvos brīžos nesēž tikai pie PC un Xbox - domāsim atkal kādus izbraucienus un izglītojošas izpriecas :)  

Alus Adventes Kalendārs trešā (3.) daļa...........

Attēls
 Ir interesants stāsts par Alus Adventes Kalendāra trešo daļu. Apskats kā jau apskats, bet kā studijas viesis tika izvēlēts, t.i. uzaicināts Gustavs Dūdums.  Mēs tā jautri pasēdējām. Izveidojām video apskatu, iemalkojām kādu mutīti alus utt. - kā jau katrs mans alus apskates video :) Ievietoju šo video Youtube un atnāca paziņojums, ka viņi šo video ir caurskatījuši un nonākuši pie secinājuma, ka šis video pārkāpj kaut kādas normas. Palasīju viņu normas, ka tiek aizsargātas bērna tiesības. Vārdu sakot, nevar mazgadīga persona lietot alkoholu un publicēt to video. Ok. Man uzlika brīdinājumu, ka tā vairs nedrīkst darīt.  Izņēmu video. Samontēju video vēlreiz, bet tikai pilnīgi visas vietas, kur Gustavs tur rokās alus glāzi vai padzerās no tās - "aizblurroju", t.i. aizsedzu ar neredzamu filtru. Es pat aizsedzu tās vietas, kur viņš sirsnīgi smejās, lai Youtube filtri nedomā, ka viņš raud :) Kaut kā tā.  Publicēju vēlreiz video. Šie man atsūta, ka atkal esmu kaut ko pārkāpis. Sanāk

Think about it. Part 1.

Attēls
Puiku pirmais solis influenceru un blogeru gaitās, protams, ar tēta palīdzību. Nekur jau baigi tālu netikām, bet pieredze neatņemama :) Video kādus 2-3 gadus vecs.  

VW Passat pirmais lēciens (ergliklubs)

Attēls
Ik pa laikam jānopublicē arī kaut kas no atmiņām ar draugiem. Sāksim ar klasisko video par VW Passat pirmo lēcienu un Jurģi, kā tā vadītāju :) Par konkrēto video varētu "vārīties" ilgi un dikti, bet, lai video runā manā vietā.  

Jautrs video ar puikām

Attēls
Vairāk kā 3 gadus atpakaļ uzņemts video ar Kārli, Robertu un Gustavu galvenajā lomā. Pēc ilgākas skatīšanās tikai var saprast, kāds ir "speciālais" šī video efekts :)  

Alus Adventes Kalendārs otrā (2.) daļa

Attēls
 Ielikšu pie reizes arī otro video no Adventes kalendāra :) Lai jau paskatās tie, kam interesē.

Pēterim 40 (nu jau vecs video)

Attēls
 Noskatījos vēlreiz Pētera Z. 40 gadu dzimšanas dienas video. Operators un super montāžists esmu es. Tajā dienā es nebiju savā ādā dažu sadzīvisku apsvērumu pēc, bet video ir sanācis ok. Ir bijuši aizrādījumi, ka pa daudz redzams mans "ģīmis":), bet kurš tad mani tur filmēs, ja ne es pats.

Pēdējais video no Norway

Attēls
 Šis bija pēdējais video, ko publicēju no mūsu ar Dairi peļņas brauciena uz Norvēģiju. Visi nākošie foto/video būs pēc šī laika. Šis, lai paliek kā mazs atskaites punkts.

Alus Adventes Kalendārs pirmā (1.) daļa

Attēls
 Es biju tik priecīgs, kad mana Agnese man īsi pirms Ziemassvētkiem uzdāvināja Adventes kalendāru ar 24 aliem iekšā. Izdomāju uztaisīt katram alum video apskatu. Lēnām sākšu publicēt video sākot ar pirmo alu. Kopā būs 24 par šo tēmu saistītie video. Sekojam līdzi! :)

Jauns posms manā dzīvē.

Attēls
Sveiki. Aprit vairāk kā desmit gadi kopš neesmu lietojis šo blogu. Atceros, ka agrāk salīdzinoši bieži kaut ko rakstīju, jo atrados ārzemēs un ilgojos pēc bērniem, radiem un draugiem. Tāpēc rakstīju blogu, lai informētu sev tuvos par to, kā man iet un, ko es daru. Bija grūti laiki, bet bija ari priecīgi notikumi, ar kuriem bija interesanti padalīties. Atceros, ka bija daži labi mana bloga fani, kas retumis apvaicājās, kas ar mani noticis, jo sen neko neesmu rakstījis vai publicējis :) Ikdienas straujajā tempā bieži nav laika neko uzrakstīt un publicēt, bet savā veidā pietur pie kaut kādas mazas disciplīnas. Kā jau var noprast, tad pēdējos desmit gadus nebija baigā luste kaut ko rakstīt vai informēt par savām ikdienas gaitām utt. Pēdējos desmit gadus dzīve gājusi kā pa kalniem. Žēl, ka neturpināju blogu arī šo dzīves periodu. Varbūt man radīsies iespēja uztaisīt arī kādu ierakstu par notikumiem šajā laika periodā. Daudzas bildes un video, protams, joprojām pieejami visādos "mākoņos