Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: 2013

iespējams pēdējās bildītes no šīgada Norway

Attēls
Visas bildītes bez komentāriem. Slinkums rakstīt un, galu galā, viss tāpat skaidrs - Dairis dažreiz nenormāli iedzer kopā ar visiem, piekabi kvadrociklam apgāzt viegli, svarus celt arī ir viegli (grūti), alus ripo iekšā brīvi,  makdonalds garšo un pirkumi Zviedrijā lieli. Līdz nakošai reizei :)

12. novembra divbildes

Attēls
Nav jau nekas smags, bet tomēr 3kg. Šis diemžēl vispār nebija ceļams. Nekas, citreiz. Bet, ja pavisam godīgi bez jokošanās, tad diezgan aktīvi apmeklējam sporta zāli (trenažieru zāli) četras reizes nedēļā un aktīvi cīnāmies par muskuļu masas palielināšanu un spēka pieaugumu.  Dairis var pacelt visādus svarus vairāk nekā es, bet, protams, ka tas nav uz ilgu laiku. Par liekā tauka nomešanu pagaidām nevar būt ne runas, jo ēdam daudz taukainus taukus un lietojam daudzkaloriju šķidrumus (viskijā daudz kaloriju, izrādās). Alu vairs nepērkam, jo dārgs. Viskijs - kontrobanda, pa lēto. Man patīk, Dairim arī patīk ... kā es ceļu smagumus.

9. novembris bildēs

Attēls
Brokastis. Brokastu alus. Daira izpratne par to, cik ilgi krāsnī ir jāsilda (jācep) tortillas maize. 4 minūšu vietā ... vismaz 15 minūtes :) Ok, es viņam piedodu. Taisam hotdogus. Tiešām labi sanāca. Salātiņi ar eļļu, papriku, spinātiem, ledus salātiem, tomēriem, svaigu sīpolu un garšvielām. Kas ir? Edža (mūsu darba biedrs) vārda dienā uzdāvināja man Dimitera kaseti. Otra kaseste ar duetu Sandra tiks citam viņa draugam. Paldies. Mārtiņdienas svinību galds. Nekā lieka - viskijs un kola. Pietiks ar vienu bildi no pasākuma, lai saprastu, cik laimīgi mēs bijām un cik priecīgi nosvinējām.

Bildes un viens video līdz 8. novembrim

Attēls
Atļāvāmies sevi nedaudz palutināt un nopirkām picu. Man likās ļoti garšīga. Iknedēļas pasēdējiens ar pokera pieskaņu. Jauks skats braucot mājup. Mazs video. Uzfilmēts mājup braucot. 3,9km garš tunelis cauri kalnam. Garākais tunelis Norway esot ap 22km. Šis arī liekas tīri pagarš :)

5. novembris bildēs

Attēls
Vakara salāti ar zaļumiem, vārītu vistu un mērcīti. Groks. Stipra tēja ar medu, citronu un balzāmu. Bij` jādzer. Pusdienas laiks. Es tēloju, ka guļu, lai nesanāk tikai tā, ka Dairis guļ. Sporta zālē. Smaidu, jo patīk patrennēties.