Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: maijs, 2024

Jauns basketbola grozs netālu no mājas

Attēls
 Pārsimts metrus no mājas, pie bērnu dārza, uzstādīts jauns grozs. Bijām notestēt. Augstums nav īstais, nedaudz zemāks, bet aiziet pamētāt vienmēr forši.

Čehijas izbrauciens

Attēls
 Šeit video no mūsu nesenā Čehijas brauciena. Tiem, kam interesē, ātrs stāsts. Negribēju to stāsta daļu likt video, lai jau paliek tāds video jauks, mīļš un pūkains - nav ko sabojāt :) Kāpēc es tā rakstu? Tāpēc, ka vis jau bija forši, bet paralēli visām mazajām izklaidēm un apskates objektiem bija doma aiziet arī uz hokeja spēli. Tieši norisinājās hokeja čempionāts Prāgā. Agnese internetā atrada biļetes uz Čehijas vs. Austrijas spēli. Nopirkām utt. Stāsts ir gana garš un ilgi aprakstāms, bet īsumā: mēs tikām piešmaukti un tika pārdotas biļetes vienlaicīgi vairākiem cilvēkiem. Līdz ar to, kad pienāca kārta mums iet iekšā caur security check , tad mums tika paziņots, ka kāds jau ir ar mūsu biļetēm iekšā hallē. Naudu par biļetēm mēs atpakaļ dabūjām, bet nedabūjām pazaudēto laiku un emocijas. Un saka, ka ar mums jau nekad tā nevar notikt.. Šeit video. Pārējais gan bija jauki un forši. Ā, nu jā, lietains laiks, bet mēs neesam no cukura!

Jauna skolas soma

Attēls
Gustava vecā skolas soma bija nepiedodami sagurusi un karājās uz muguras kā tāds vecs maiss. Džeku sapulcē un asās diskusijās tika pieņemts lēmums braukt uz Marburg un pirkt jaunu somu. Izvēlei par labu krita kaut kādai Survival somai, kas tur daudz mitruma un ir ļoti izturīga. Nu paskatīsimies.  Nospriedām, ka noderēs arī kādā pārgājienā, ja kādreiz tāds būs :)

Phantasia Land 2024! ..und ein bisschen Köln

Attēls
 

..un nākamajā dienā pasvinam džeku pirmdienu!

Attēls
 

Svinam Māmiņdienu

Attēls
 

Brauciens uz Giessen Pro A league spēli

Attēls
 

Jaunas bildītes

Attēls
  Bijām basketbola spēlē PRO A līgas komandām. Ļoti interesanti un mūsējie (Geesen) uzvarēja :) Darbiņš ... palūdza man pafotografēt sezonas noslēguma handbola spēles. Actions labs un bildes arī ok! Spontāns Ķelnes Doma apmeklējums. Ķelne Ķīniešu kvartāls atrakciju parkā. :*  Bildes no atrakciju parka un Ķelnes apmeklējuma tiešām ir maz (nav gandrīz vispār), bet būs video. Jāatrod laiks tikai samontēt un publicēt.

1.maijs. Priecīgus Svētkus!

Attēls