Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: aprīlis, 2024

Virtuālās realitātes zombiju apkarošanas izbrauciens.

Attēls
 Tāda interesanta padarīšana 30min braucienā no mūsu dzīves vietas. Virtuālās realitātes šaudīšanās. Šoreiz džeki izvēlējās šaut zombijus un visādus briesmoņus, bet ir iespēja spēlēt arī visādas citādas spēles, kas nav saistītas ar šaušanu. Iespējams spēlēt escape roomu, squid game, visādus labirintus utt. Likās, ka ir jautri. Es tikai filmēju. Sajutos tam pa vecu :)

Alus Adventes Kalendārs nr.14

Attēls
 

Pēdējo pāris nedēļu bildītes

Attēls
  Vienai Agnesei paziņai palika 80. gadi. Tikām uzaicināti. Es fotografēju un pēc tam uztaisījām fotogrāmatu kā dāvanu. Jubilārei ļoti patika. Ēdam pie itāļa. Uzmērījām veikalā jaunas bikses. Kaut kas nebija riktīgi. Aizvedu Gusi un Agnesi uz Ramen bāru. Domāju, ka Gustavam ļoti patiks, bet nepatika kukurūza iekšā zupā. Nākošreiz bez kukurūzas vai vispār neiesim :) Man ļoti patīk un garšo tāds ēdiens! Sēnītes ar sieru Agneses gaumē. Jumī. Gusis vietējā jauniešu klubiņā. (bildi man atsūtīja). Mūsu tāds mazs kopīgs hobijs. Šad tad uzspēlējam 2vs2. Vienā vecā, mājīgā vācu beķerejā. Mazākais banāks, kas redzēts. Darbā kolēģim uz galda. Tako (taco) Noīrēju objektīvu, lai labāk var sabildēt tantas 80. gadu jubileju. Ļoti labs objektīvs, bet maksā 3000eur. Atļauties nevar, bija jānoīrē. Bilde no darba. Sagatavojam gumijas lentu.

Ķegļu bārs

Attēls
Kas to varēja iedomāties, ka ķegļi ir tikpat interesanti kā bowlings. Savā ziņā pat interesantāk. Apmeklējām vecu (darbojas kopš 1952. gada) ķegļu bāru. Viss tas samiksēts kopā ar grieķu virtuvi un dažādiem mūsdienīgiem dzērieniem. Kompānija arī jautra. Bija forši!