Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: februāris, 2024

Gustava spēles 25.02.2024

Attēls
 Pirmā spēle U18. Otrā spēle pie "večiem" divos variantos. Vienu filmēju ar Canon kameru uz statīva (kamera neprofesionāla un ik pa laikam zaudē fokusu. Cerams, ka ar laiku būs biki labāk). Otru filmēju ar ierasto GoPro.

Veču diena

Attēls
Veču pirmdiena. Sagaidu Gusi pie skolas. Ierastā pastaiga pa pilsētas centru, veikaliem un noslēgumā mazs burgerīts. Pēc tam Gusim kursi, tad treniņš. Maz laika sanāk ko interesantu padarīt, bet forši, ka vismaz kāds laiciņš.  

After winning the game

Attēls
 

Div' bildītes

Attēls
  Paspēju šodien uzfilmēt divas Gustava spēles. Rītdien būs video visiem, kam interesē. Tādi mēs šodien ar Agneses brāli darbā. Darbs nav grūts, bet atbildīgs :)

Šodienas pusdienas notiesātas godam.

Attēls
Retā reize, kad pusdienas darba dienas vidū sanāk uzēst kopā. Labākā kebabu ēstuve Kircchain Makaroni ar sieru neatstāj mīļāko ēdienu topu :)  

12. alus no Adventes Kalendāra

Attēls
 Ir pagājis kāds laiciņš. Labs nāk ar gaidīšanu. Šeit nākošais video! :)

Otrdiena - brīvdiena

Attēls
Iekrita tā, ka šodiena brīvdiena! Prieks, ka bija laiks pasēdēt ar sev mīļajiem kafejnīcā, apmeklēt parku un apēst burgeri. Nu gan ar tiem burgeriem pietiek uz kādu laiku. Ā, un sanāca arī laiciņš uzfilmēt un publicēt Adventes Kalendāra 12. alu :)

Pirmdiena - brīvdiena.

Attēls
Bijām burgerī. Izspēlējām kādu maču. Un jaunu prasmju apgūšana. Kad būs noslīpēts dīdžejošanas "skils", tad, protams, būs arī video :)  

Svētdienas izbrauciens uz Bergpark Wilhelmshöhe

Attēls
 Bijām  Bergpark Wilhelmshöhe. Man tā jau trešā reize. Gusim pirmā. Es daudz neko neteikšu - vienkārši iespaidīgas celtnes, kas kalpo jau 500 gadus. Tur būs jāaizbrauc ikvienam, kas kādreiz atbrauks ciemos pie mums.

Bijām tusiņā

Attēls
 Sestdienas vakarā pēc ilgas darba dienas atradām iespēju aizvilkties līdz vietējam barčikam, baudīt dzīvo mūziku, jauku kompāniju un kādu dzērienu!

Svētdienas brokastis

Attēls
 Viena no retajām, no darba brīvajām, Svētdienām. Agnese palutināja ar ļoti garšīgām brokastīm. Kaut tā būtu katru dienu... :)

Dažas bildītes

Attēls
  Ir jauna maska visādām dzīves situācijām Dažiem ģimenes locekļiem pat piestāv Šai bildei vajadzētu atsevišķu rakstu, bet, lai iet viss kopā. Agnese uzdāvināja man (un sev) biļetes uz Sting koncertu. Tas izsenis ir mans sapņu koncerts. Visas biļetes jau bija izpirktas, tāpēc par vairāk kā divkāršu summu Agnese no spekulantiem tomēr viņas nopirka, jo es esmu par to sen jau sapņojis. Paldies :* Tāds es šodien darbā.  Iesmējām par Emīla nedarbiem :) Jauns galds mūsu ēdamistabā.

Higiēnists

Attēls
Ar Gusi abi divi pie zobu higiēnista. Viss ok, nav nekas traks :) Gusim jauns pieraksts pie ārsta sakarā ar sakodienu un man jauns pieraksts sakarā ar vienu caurumu.